fbpx

ERP MOUNTAINBIKE – OMAFIETS – ELEKTRISCHE FIETS | ONDERHOUD

Mede dankzij het vlakke landschap en de goede infrastructuur voor fietsers, is Nederland een fietsland bij uitstek. Veel fietsen worden dagelijks gebruikt voor woon /werkverkeer maar ook voor recreatie is de fiets populair want fietsen is niet alleen leuk, maar ook goedkoop, het is gezond want je bent in de vrije natuur en lever een bijdrage aan de verbetering van je lichamelijke conditie.
Fietsen is gezond

Als je er in je vrije tijd met de fiets op uit trekt 
passeert u de meest indrukwekkende landschappen met dorpen en gehuchten waar je nog helemaal nooit van hebt gehoord. Ook in de omgeving van Erp zijn prima fietspaden en kun je heerlijk fietsen.
De fiets waar je op fietst moet wel bij je passen en afhankelijk van je leeftijd of wat je met je fiets wilt gaan doen moet je voor een fiets kiezen die daar het beste voor geschikt is.

Nieuwe Fiets kopen in Erp

Woon jij in Erp en wil je een nieuwe fiets kopen dan moet je eens bij tweewielercentrum in Erp binnenlopen. Deze rijwielhandel heeft veel interessante modellen in de showroom staan en mocht hij een bepaald model niet hebben staan kan hij altijd samen met u een alternatief zoeken of kijken of het gezochte model kan bestellen. Er is voor iedere fietser altijd wel een model of type te vinden dat bij je past. Kijk dus als je een fiets wilt kopen altijd eerst even bij Fietsenwinkel Erp

Oma fiets kopen 

De meest populaire fiets van dit moment is wel de omafiets. Het overgrote deel van de schoolgaande kinderen uit Erp fietst op dit model fiets,zowel jongens als meisjes. De meeste hebben een bagagerek voorop gemonteerd om hun schooltassen mee te kunnen nemen. Omafietsen zijn er in veel modellen en prijsklassen  en er zijn er zelfs met versnellingen of elektrische uitvoering. Zo is er voor iedere fietser wel een passende omafiets te koop

Elektrische fiets of e-bike kopen

Electrische fietsen zijn momenteel erg populair en je ziet dan ook de meest verschillende mensen rijden op zo’n e-bike. Ze er zijn dan ook in verschillende types en uitvoeringen. Zag je vroeger meest oudere mensen op de voorloper van de elektrischefiets de Sparta-met omdat ze vaak minder goed konden fietsen of moeit hadden met langere afstanden. Tegenwoordig zijn er ook veel sportievere modellen op de markt en zelf elektrische mountainbikes. De snelste e-bike de Pedelec kan zelf snelheden van 45 kilometer per uur halen.

fietsonderdelen bestellen onderdelen voor fiets

Van elke fiets gaat er wel eens iets stuk, dit gebeurt vaak op die momenten dat het je echt niet uitkomt. Veel mensen gebruiken hun fiets dagelijks om naar hun werk of naar school te gaan. Simpele reparaties zoals een band plakken of het vervangen van verlichting kun je als je een beetje handig bent best zelf repareren, maar als je onderdelen nodig hebt kun je die natuurlijk online bestellen bij een van de vele aanbieders van fietsonderdelen. Helaas zul je vaak enkele dagen moeten wachten voordat je het betreffende onderdeel in huis hebt. Je kunt ook de onderdelen die je nodig hebt direct ophalen bij de fietsenzaak in de omgeving van Erp. Zo kun je het euvel direct verhelpen en je fiets meteen weer gebruiken.

accessoires voor fietsen

Voor fietsen zijn de meest uiteenlopende accessoires en benodigdheden op de markt. Je kunt hierbij denken aan tassen voor aan je fiets maar ook aan fietsendragers die je achter op de auto kunt monteren om je fietsen mee te nemen als je verder weg wilt gaan fietsen.

fietskleding

Fietskleding is meer dan alleen maar een regenjas en een muts. Voor racefietsen,mountainbikes

Onderhoud en reparatie

Ook fietsen hebben onderhoud nodig en je fiets regelmatig na laten kijken bij de tweewieler specialist uit Erp om er zeker van te zijn dat je niet voor onverwachte problemen of kosten komt te staan

Pech met je fiets onderweg ?

Ook bij pech met je fiets kan hij je helpen en ben je binnen no time weer op weg.

fietsroutes in Erp

Ook in de omgeving van Erp zijn mooie fietsroutes te vinden en kun je tijdens het fietsen door het bruisende centrum van Erp komen. Ook voor e-bikes zijn er speciale fietsroutes in de omgeving te vinden.

Gebruikte fiets kopen 

Zoveel nieuwe fietsen als er zijn evenzoveel gebruikte fietsen zijn er te koop en in sommige gevallen kan je met een gebruikte fiets nog prima uit de voeten, vooral als je de fiets niet dagelijks nodig hebt of wilt gebruiken voor gelegenheden waar je je dure fiets liever niet neer wilt zetten. Het is bekend dat met name schoolgaande jeugd niet altijd even zorgvuldig met hun fiets omspringen en ook nog wel eens vergeten om hun fiets op slot te zetten. Met een tweedehandse fiets

tweedehands fietsen

Fietsclub in Erp

Ook Erp heeft zijn eigen wielerclub kijk op de website www.tcerp.nl voor meer informatie over deze fietsclub.

mountainbiken in Erp

 

fiets gestolen in Erp